Projektering

Hur fin utsikten än är, blir själva balkongen sällan något annat än en ganska tråkig betongplatta. Kall, färglös och obekväm.

Konstgräs ger möjlighet att skapa en helt ny typ av upplevelse på balkongen eller terrassen, som nu kan bli en riktigt inbjudande grön svävande trädgård.

Underhållskraven är låga, något som uppskattas av de flesta hyresvärdar och föreningar. Vi hjälper dig dessutom gärna med en beräkning av livcykelkostnaden, och användbara typsektioner (i dwg-filer) med presentation om anslutningar mot andra material.

Nordic Surface har lång erfarenhet av att arbeta med konstgräs. Genom åren har vi lärt oss vad som fungerar, och hur det går att undvika sådant som inte fungerar. Flera av våra material är testade i Byggvarubedömningen, och vi arbetar endast med en hårt gallrad skara leverantörer och underentreprenörer.

Om ytan blir större än 30 kvm väljer du ett konstgräs med fyllnadsmaterial, och om ytan blir mindre väljer du ett konstgräs utan fyllnadsmaterial. Tänk dessutom på att säkerställa avrinningsmöjligheter, framför allt på terrasser.

Funderar du på vilken typ av konstgräs som skulle passa bäst till ditt balkongprojekt? Kontakta Nordic Surface idag, så ordnar vi provprodukter!

Information