Projektering

Någonstans börjar alla drömmar. För Nordic Solutions var det en ung och lovande golftalang vars dröm om en egen golfgreen förvandlades till drömmen om att revolutionera beläggningsbranschen.

Vid användning av konstgräs på en golfgreen är det viktigt att tänka på avrinningen, för att undvika uppkomsten av grytor i greenen. Går det dessutom att placera den på lite avstånd från lövträd eller tallar, alternativt ta bort närbelägna träd så minimerar du nedfallet runt green.

För den lite mindre ytan går det att placera tre utslagsplatser och tre flaggplaceringar med varierande avstånd för att skapa en niohålsbana. Eller varför inte testa med lite olika färger på utslagsplatsen?

Underhållskraven är låga, något som uppskattas av föreningar. Vi hjälper dig dessutom gärna med en beräkning av livcykelkostnaden, och användbara typsektioner (i dwg-filer) med presentation om anslutningar mot eventuella andra material.

Nordic Surface har lång erfarenhet av att arbeta med konstgräs. Genom åren har vi lärt oss vad som fungerar, och hur det går att undvika sådant som inte fungerar. Vi arbetar endast med en hårt gallrad skara leverantörer och underentreprenörer.

För inspirerande bilder, kolla in våra referensprojekt!

Nedladdningsbara dokument

Produktblad Nordic Grass Putting Green

Information