Gummi

Gummi – Det flexibla materialet

Gummi är ett fantastiskt material! Få material är så flexibla och ger så många möjligheter som gummi. Det går att få i en uppsjö av färger och kombinationen av mönster är oändliga.

Varför inte skapa levande innergård eller skolgård med barnens favoritdjur som mönster i marken? Mjukt formade kullar bjuder in till lek och spring? Fallskyddsgummi är perfekt för sådana ytor, inte bara för att det är estetiskt tilltalande, utan också för att det är ett mjukt underlag som är skönt att gå på och har fallskyddsegenskaper. Risken för fallskador är lägre och leder tar mindre stryk. Dessutom är det klassat som tillgängligt ur handikappsynvinkel.

Inom idrotten är användningen av platsgjuten gummi som underlag ett naturligt inslag. Vi levererar gummi till mindre löparbanor såväl som multisportanläggningar. Gummits hållbarhet och väderbeständighet gör användningen mycket bred, och underlaget populärt.

Nordic Surface utvecklar platsgjuten gummibeläggning

På Nordic Surface gillar vi att bli utmanade. Det leder till innovation och nytänkade, stommen i vårt arbete. Vi tittar till exempel på hur gång- och cykelvägar kan förses med självlysande spår i gummiasfalt, hur gummit kan bli ännu skönare att gå på, eller vilka färger som ger bäst resultat (vi kan ta fram vilken färg du än önskar – kontakta oss för mer information).

Lång erfarenhet av gummi

Nordic Surface har lång erfarenhet av att arbeta med gummi och kan hjälpa dig i hela kedjan från idé till underhåll. Vår flexibilitet och vilja att skapa nytt gör att vi har ett brett och anpassat produktutbud, lämpligt för svenskt klimat.

Har du en yta som skulle vinna på att vara behaglig att gå på, ha ett naturligt fallskydd, bjuda in till lek och vara vacker att se på? Kontakta oss idag!

Information