Stäng

Projektering

Önskar ni en unik melering på gummiytan? Kontakta oss med era färgkoncentrationer så ordnar vi kostnadsfritt en färdiggjuten provbit. Leverans inom ett par dagar.

Platsgjuten gummi är ett material med en fantastisk flexibilitet, och på Nordic Surface utnyttjar vi det till max. Lek med ytor, färger, typografi och mönster för att skapa en innergård som tilltalar både barn och vuxna i huset. Du kan få gummit i precis vilken färg du vill (vi skickar gärna en provbit med precis den färg du tänkt dig), så det är bara att sätta igång med ritandet!

Med flera års erfarenhet av arbete med platsgjuten gummi vet vi vilka fällor som finns och hur det går att undvika dem. Ta därför gärna kontakt med oss om du funderar på att föreskriva en gummiyta – du får till exempel typsektioner (dwg-filer) som visar överbyggnadsdimensionering och anslutning mot olika angränsande material. Vi kan erbjuda färdiga beskrivningstexter, och har testat materialet i byggvarubedömningen. Vi kan också hjälpa dig att göra en livscykelkostnad på installationen.

Titta gärna på våra referensprojekt för inspiration och idéer.

Vilken färg ska ditt nästa gummiprojekt ha? Kontakta oss, så ordnar vi en färdiggjuten provbit!

Information