Idéarbete

Du har en idé. Eller så behöver du fler idéer. Vi är kreativa och älskar idéer och människor med fantasi! Vi hjälper dig gärna som bollplank. Vi inspirerar dig! Vi matar dina sinnen! Utgångspunkten är att allt är möjligt. Om inte annars, så har vi lärt oss det genom våra kunder, som tillsammans med oss byggt upp en fantastisk idé- och möjiighetsbank.

Genom åren har vi lärt oss den tuffa vägen. Allt blir inte rätt första gången, men det är ovärderliga lärdomar. De har hjälpt oss att förstå vad som fungerar, och vad som inte gör det. Vilka fällor du ska undvika och vilka som går att planera sig runt.

Oavsett om du har en stor eller liten idé finns vi där i ditt idéarbete. Vi är tillgängliga för dig som inspiration och bollplank.

Saknar du idé får du gärna prata med oss, så tar vi fram en gemensamt, utifrån dina specifika behov.

Oavsett om du kommer med en stark idé som du ska förverkliga till varje pris, eller om du kommer med ett behov men ingen lösning, känns det skönt att resonera med personer som har erfarenhet av vad som gjorts tidigare, vad som fungerat och inte fungerat. Vi erbjuder rekommendationer som har sin utgångspunkt i vår erfarenhet.

På Nordic Surface har vi en visionär inställning – vi bryter gärna invanda tankemönster. Vi nöjer oss inte med att ”det inte har gjorts förut” eller ”det går inte” och arbetar aktivt för att förnya både beläggningssbranschen och dess produkter.

Titta på våra inspirationsbilder.

Läs referenser från tidigare projekt.

Vår erfarenhet är din trygghet.

Information