Installation

Det spelar ingen roll hur god kvalitet på material du köper om utförandet inte är professionellt. För att din installation ska bli så bra som möjligt, är våra egna installatörer och montörer är utbildade och arbetar dagligen med att leverera en hög kvalitet under hela processen. Vi har många års erfarenhet av installationer och strävar ständigt efter att utvecklas och bli bättre.

Eftersom vi både produktutvecklar och utför installationer anpassar vi också de båda leden efter varandra. Vi tar fram material som är smidigt att installera och värnar mycket om våra installatörers arbetsmiljö. Därför undviker vi i allra största mån miljöfarliga eller hälsovådliga produkter och tillbehör.

Genom åren har vi tackat nej till många leverantörer för att de inte håller den kvalitet som vi vill leverera till våra kunder. I det ingår att vi arbetar med utbildade installatörer och montörer samt med de bästa verktygen och maskinerna som finns på marknaden.

Om du vill utföra installation själv (i många fall avråder vi från detta om du saknar erfarenhet) kan vi vara behjälpliga med utbildning och tips och tricks på vägen. Våra installatörer har en utgångspunkt i att mesta är möjligt, frågan är bara på vilket sätt. En viktig del i utförandet är att erbjuda installatörerna en god arbetsmiljö.

Information