Projektering

Tänk om du hade möjligheten att kombinera fördelarna från världen utomhus med fördelarna från världen inomhus. Tänk om du kunde skapa visuella och emotionella upplevelser där folk förväntar sig en torr och tråkig inomhusmiljö. Tänk om du kunde använda dig av natur, där natur egentligen inte är möjligt!

Använd grönt, naturtroget konstgräs med fjolårsgräs invävt i botten för att skapa en grön oas på ett kontor, eller låt förskolans avslappningshörna få en mjuk och ljuddämpande konstgräsmatta. Eller använd rött konstgräs istället för en röd matta vid lanseringen av nästa produkt. Eller välj dig favoritfärg – det finns många att välja bland!

Med konstgräs kan du låta naturen spela en viktig roll i nästa interiör- eller kampanjprojekt. Konstgräs går att montera var som helst: golv, vägg eller tak, eller varför inte i ett akvarium? Dessutom är det ett lättskött material som är lätt att flytta och lagra för att återanvända till nästa kampanj.

Vi hjälper dig dessutom gärna med en beräkning av livcykelkostnaden, och användbara typsektioner (i dwg-filer) med presentation om eventuella anslutningar mot andra material.

Nordic Surface har lång erfarenhet av att arbeta med konstgräs i inomhusprojekt. Vi är stolta över att ha arbetat i många konstprojekt, och därmed verkligen fått vara med i utmanande projekt. Genom åren har vi lärt oss vad som fungerar, och hur det går att undvika sådant som inte fungerar. Flera av våra material är testade i Byggvarubedömningen, och vi arbetar endast med en hårt gallrad skara leverantörer och underentreprenörer.

Titta gärna bland våra referenser. Där finns många inspirerande exempel på konstgräs inom interiör och kampanj.

Vi träffar dig gärna och lyssnar till dina planer inför nästa inomhusprojekt. Boka ett möte med oss idag, så tar vi med produktprover!

Information