Konstgräs

Konstgräs – möjligheternas material

Konstgräs är verkligen möjligheternas material. Använd det för att efterlikna naturligt gräs på en plats där naturligt gräs inte kan växa. Eller överraska med färgat konstgräs på en vägg på kontoret. Fixa tennisplan i konstgräs för att infria Wimbledon-drömmen eller klä in de farliga kullarna på barnens lekplats med mjukt, skönt konstgräs som både lockar till lek och dämpar fall.

På Nordic Surface gillar vi att bli utmanade. Det leder till innovation och nytänkande, stommen i vårt arbete. Vi var drivande i att ta fram marknadens första fullt återvinningsbara konstgräs, och är delaktiga i diskussioner om hur trafiksäkerheten kan ökas med den kontrast och skarpa färg det går att ge konstgräs.

Experter på konstgräs

Vi är sannerligen experter på det vi gör. Vi utvecklar och utbildar ständigt vår personal samt driver innovationsprocesser för att hitta nya, smartare och mer hållbara lösningar för framtidens konstgräs. Våra leverantörer väljer vi ytterst noggrant, och med det täta samarbete vi har mellan kunder och leverantörer kan vi hålla mycket korta leveranstider.

Lång erfarenhet av konstgräs

Nordic Surface har lång erfarenhet av att arbeta med konstgräs, och kan hjälpa dig i hela kedjan från idé till drift och underhåll. Vår flexibilitet och vilja att skapa nytt gör att vi har ett brett och anpassat produktutbud, lämpligt för svenskt klimat.

Har du en yta som skulle vinna på att vara behaglig att gå på, ha ett naturligt fallskydd, bjuda in till lek och vara vacker att se på? Kontakta oss idag!

Information