Stäng

Konstgräs för multisport

Begränsad yta och många önskemål? Fotboll, säger någon. Innebandy säger någon annan. Och ytterligare andra säger handboll, basket, volleyboll och badminton. Multisport, säger vi.

Konstgräs i en multisportanläggning är ett fantastiskt alternativ för många aktiviteter. Sarg och tillval som bandy-mål, basketkorgar eller tennisnät gör snabbt multisportanläggningen till skolans eller bostadsområdets självklara samlingsplats för barn och ungdomar – från soluppgång till solnedgång (konstgräs för multisportanläggningar ska därför vara ett slitstarkt konstgräs som håller för anläggningens popularitet och höga användargrad).

Flexibiliteten är hög, så du kan anpassa storleken efter den tillgängliga ytan. Anläggningen har med rätt överbyggnad, staket och skötsel en lång livslängd. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du skapar en multisportanläggning som blir omtyckt av alla och håller under en lång tid framöver!

Tror du att en multisportanläggning kan göra livet roligare för områdets barn och ungdomar? Kontakta Nordic Surface idag!

Information