Projekteringsstöd

När en idé väl är på plats, vill man gärna rusa in i förverkligandet av den. Vår erfarenhet säger oss dock att du vinner mycket på ett gediget förberedelsearbete. Ju bättre kunskap och mer tid du är beredd att lägga ner ju större är sannolikheten att anläggningen uppfyller förväntningarna. Och mycket av projekteringsarbetet får du tillbaka i form av besparing under anläggningstiden.

Vi har lärt oss mycket de senaste åren. Vilket konstgräs passar för villket användningsområde? Hur brant kan en sluttning vara för att konstgräs ska kunna ligga på plats? Hur ska gummi anslutas mot asfalt?

Vi hjälper er med produktblad, beskrivningstexter, överbyggnadsdimensionering, kalkylberäkningar, drift och underhåll samt återvinningsrekommendationer. Enklare projektering erbjuder vi kostnadsfritt. För frågor som ligger utanför vårt kunskapsområde kan vi hänvisa er vidare till rätt aktör. Vi kan självklart komma ut och titta på ytan vid behov.

Vi ser en yta och tänker lösningsorienterat. Och den lösningen blir som bäst om den förverkligas genom en väl strukturerad plan.

Våra referensprojekt innehåller en mängd bildmaterial som ni gärna får använda under projekteringsfasen.

Önskar ni en unik melering på gummiytan? Kontakta oss med era färgkoncentrationer så ordnar vi kostnadsfritt en färdiggjuten provbit. Leverans inom ett par dagar.

Information