Stäng

Värderingar

Nyfikenhet

Att vara nyfiken är för oss att vara levande. Nyfikenheten hjälper oss att söka nya problem och utmaningar för att därefter upptäcka och utveckla lösningar. Så gott som alla föds nyfikna men utvecklas till likgiltiga individer som gör som alla andra. Nordic Surface gör det vi kan för att locka fram den barnsliga egenskap som är viktig för vår arbetsplats. Hos oss handlar inte nyfikenhet endast om produktutveckling. Vi applicerar det på såväl försäljning, projektledning, arbetsledning och logistik.

Engagemang

Vi fortsätter där andra stannar för att vi bryr oss om våra kunder och kollegor. Vi bryr oss om det arbete som vi utför. I anläggningsbranschen stöter vi ofta på oförutsedda problem. En försening här, ett regnoväder där. I sådana lägen är det viktigt att samarbeta med människor som är intresserade av att hitta lösningar och innehar en förståelse för sina kunder. En engagerad leverantör vill förstå den innersta viljan hos sin kund. Det strävar vi efter att göra varje dag.

Arbetsvilja

Två arbetsledare arbetar lika smart och lika fokuserat. Vilken arbetsledare kommer att leverera ett färdigställt projekt snabbast till sin kund? Svaret är; den som arbetar hårdast.

Vi försöker lite mer. Vi arbetar fler timmar då det behövs. Att utföra installationer av beläggningar och montering av lekutrustning hamnar ofta i slutskedet av en entreprenad. Då blir det ofta tidspressat. Det kräver en samarbetspartner som tycker att det är kul och kan tänka sig att arbeta lite hårdare än sina branschkollegor. Det är så vi skapar nöjda kunder och ett gott resultat.

 

Information